ЗСУ знищили російську танкову засідку у Курській області. ВІДЕО

Українські військові знищили російську танкову засідку у Курській області РФ. Так стверджується у коментарях до відео, яке опубліковане в мережі, пише радник міністра МВС України Антон Геращенко.

Офіційних коментарів наразі немає.

Телеграм-канали також пишуть, що є інформація, що на Курщині потрапили в полон орки, які раніше катували та вбивали цивільних у Бучі.

Раніше повідомлялося, що у ніч на 9 серпня ЗСУ розбили колону російської армії у Курській області. Цей удар називають найбільш вдалим ударом HIMARS з початку вторгнення.

Зазначимо, в Росії телеканал «Звезда» показав, як Міноборони перекинуло в Курську область військових і техніку з Бєлгородської області та "ДНР". Автори Z-каналів критикують публікацію відеозаписів, оскільки ЗСУ вже знищили колонну російської техніки під Рилськом. Відеозаписи, на яких можна визначити час і місце руху колони, допомагають «інформуванню» ЗСУ.

Нагадаємо, з 6 серпня українські війська проводять операцію в Курській області. Міністерство оборони Росії 9 серпня вперше визнало, що бої йдуть на околицях міста Суджа. Раніше про бої в Суджанському районі повідомляли місцеві жителі, які записали звернення до Володимира Путіна з проханням про допомогу. В Курській області був оголошений режим надзвичайної ситуації спочатку регіонального, а з 9 серпня — і федерального масштабу.

Z-военкори вважають, що метою ЗСУ може стати Курська атомна станція і Росія втратить найбільше джерело енергії. Курську АЕС вже готують до можливої атаки.

У Росії ввели режим контртерористичної операції (КТО) в Курській, Брянській і Бєлгородській областях «у зв'язку з підвищенням рівня диверсійно-терористичних загроз з боку України». У зв'язку з режимом КТО в трьох регіонах Росії вживаються додаткові заходи для забезпечення безпеки, підтримання правопорядку та посилення захисту об'єктів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости