Рятувальники показали ВІДЕО та ФОТО наслідків ракетного удару по Сумах

Уранці 17 серпня в Сумах сталася пожежа після ракетного удару російських терористів. Рятувальники продемонстрували кадри наслідків обстрілу у соцмережах.

Згідно з інформацією управління ДСНС у Сумській області у Facebook, ворожа авіація атакувала місто. Внаслідок цього спалахнула пожежа, яка охопила десять автомобілів на парковці біля житлового багатоповерхового будинку.

"Рятувальникам вдалося ліквідувати осередки загоряння і не дати вогню поширитися на інші транспортні засоби", — йдеться у повідомленні.

Бійці ДСНС також обстежили територію удару. Вибухова хвиля вибила вікна і пошкодила фасади сусідніх будинків у Сумах. Міністерство внутрішніх справ повідомило, що внаслідок атаки постраждали двоє осіб, хоча раніше місцева влада звітувала про одного постраждалого.

Нагадаємо, Повітряні сили України повідомляють, що в ніч на 17 серпня російські військові здійснили атаку на місто Суми. Для цього вони використали крилату ракету типу «Іскандер-К», яка була запущена з Воронезької області в Росії. Крім того, по Україні було випущено 14 безпілотних літальних апаратів (БпЛА) типу «Shahed», запущених з районів Приморсько-Ахтарськ, Єйськ і Курськ, також на території Росії.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости