Ракетний удар
17.08.2024 08:15

У Сумах сьогодні, 17 серпня, російські війська завдали ракетного удару по цивільній інфраструктурі міста Суми, що призвело до значних пошкоджень у районі проспекту Свободи. Внаслідок атаки виникла пожежа, одній людині вже було надано медичну допомогу.

Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація, наголосивши, що російські окупанти продовжують здійснювати злочини проти мирного населення, обстрілюючи житлові райони.

Суми

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій Дрозденко уточнив, що під час обстрілу у будинках було пошкоджено багато вікон, а також згоріло кілька автомобілів.

Пошук постраждалих триває, наразі одна людина отримала медичну допомогу. На місці події працюють усі необхідні служби, і вже розгортається оперативний штаб із ліквідації наслідків.

Рух на перехресті проспекту Свободи та вулиці Української Народної Республіки (Катерини Зеленко) ускладнений. Через годину мешканці зможуть подавати заявки на відшкодування збитків.

Раніше повідомлялося, що Україна планує відкрити у Курській області гуманітарні коридори для евакуації цивільних. Як у бік РФ, так і в бік своєї території. Можливо, росіян вивозитимуть до міста Суми.