Росіяни знову обстріляли Харківщину, є поранені. ФОТО

Сьогодні вдень, 24 серпня, росіяни вдарили реактивними системами залпового вогню по житловому сектору с. Новоосинове Куп'янського району на Харківщині. Про це повідомляє ДСНС України.

"Загорілося 2 житлові будинки, загальною площею 105 кв.м., а також суха трава на відкритій території, площею близько 1 га. Рятувальники ліквідували пожежі та запобігли поширенню полум'я на інші оселі. Попередньо постраждало 4 жінки та чоловік. На місці обстрілу працювали медики ДСНС", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Харківщині на ворожому вибухонебезпечному предметі підірвався пожежний автомобіль, двоє рятувальників отримали поранення.

"Сталося це сьогодні вдень, під час гасіння лісової пожежі на деокупованій території поблизу м. Балаклія Ізюмського району. На ворожому вибухонебезпечному предметі підірвалася пожежна автоцистерна. Постраждало 2 рятувальників, їх госпіталізовано до лікарні", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, сьогодні, 24 серпня, російські терористи обстріляли місто Костянтинівка Донецької області. В результаті обстрілу житлового кварталу є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости