Обстріл
24.08.2024 14:56

Сьогодні, 24 серпня, російські терористи обстріляли місто Костянтинівка Донецької області. В результаті обстрілу житлового кварталу є загиблі та поранені серед цивільного населення, повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін.

"Росіяни завдали по місту чергового удару сьогодні зранку — влучили по Лівобережжю", — йдеться у повідомленні очільника Донецької військової адміністрації.

Зараз відомо про 5 загиблих і 5 поранених. Цю ж інформацію підтвердила Донецька обласна прокуратура.

"За даними слідства, 24 серпня 2024 року, об 11:46, війська РФ обстріляли, ймовірно, з артилерії м. Костянтинівка. Мішенню для окупантів став житловий квартал. В результаті ворожої атаки дістали тілесні ушкодження, несумні з життям, п’ятеро містян – троє чоловіків та двоє жінок", — йдеться у повідомленні прокуратури.

Відомо, що з пораненнями різного ступеня тяжкості госпіталізовано чоловіка і чотирьох жінок. Пораненим надається кваліфікована медична допомога. Слідчо-оперативна група працює на місці обстрілу. Остаточна кількість постраждалих встановлюється.

Раніше повідомлялося, що координаційний штаб ухвалив рішення провести примусову евакуацію сімей з дітьми з населених пунктів Покровського району Донецької області.