У передмісті Дніпра росіяни влучили по дачному кооперативу: є жертва. ФОТО

Під час сьогоднішньої масованої атаки на Україну росіяни вдарили по дачному кооперативу в Дніпровському районі, що призвело до загибелі однієї людини, повідомляє МВС України.

Так, внаслідок атаки загинув чоловік 1955 року народження.

Повідомляється, що ще одного чоловіка, який опинився під завалами, вдалося врятувати.

У результаті удару два дачні будинки були повністю зруйновані, ще чотири будівлі та господарчу споруду пошкоджено.

Нагадаємо, сьогодні, 26 серпня, російські війська здійснили масовані удари по території Україні. Атаки почалися ще від учора, близько з 23:30. Вибухи лунали у Вінниці та області, Кропивницькому (Кіровоградська область), Харкові, Одесі, Кривому Розі, Запоріжжі, Дніпрі, Хмельницькому, Чернігівській області та Тернопільській та Києві, а також у Львові, Луцьку, на Прикарпатті.

Через масований ракетний удар по енергетиці ввели аварійні відключення світла. Зараз в областях починають діяти графіки відключень.

Укрзалізниця ввела резервні тепловози, через масштабну атаку. В деяких регіонах немає світла, тому виведено усі поїзди далекого сполучення. Приміський рух електропоїздами наразі теж має затримки, енергетики вже працюють на місцях.

Зазначимо, що українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости