Житомирська область під ударом: внаслідок атаки загинула жінка, троє людей травмовані

У Житомирській області 26 серпня внаслідок масованої атаки російських військ загинула жінка, ще троє людей отримали поранення. Про це повідомляє ДСНС. За попередніми даними, жінка загинула, а ще троє осіб отримали травми.

Атака спричинила пошкодження житлових будинків та об'єктів критичної інфраструктури в регіоні.

Рятувальники працюють над усуненням наслідків атаки.

Нагадаємо, сьогодні, 26 серпня, російські війська здійснили масовані удари по території Україні. Атаки почалися ще від учора, близько з 23:30. Вибухи лунали у Вінниці та області, Кропивницькому (Кіровоградська область), Харкові, Одесі, Кривому Розі, Запоріжжі, Дніпрі, Хмельницькому, Чернігівській області та Тернопільській та Києві, а також у Львові, Луцьку, на Прикарпатті. Є загиблі.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ця російська атака по Україні була найбільшою.

Через масований ракетний удар по енергетиці ввели аварійні відключення світла. В областях починають діяти графіки відключень.

Укрзалізниця ввела резервні тепловози, через масштабну атаку. В деяких регіонах немає світла, тому виведено усі поїзди далекого сполучення. Приміський рух електропоїздами наразі теж має затримки, енергетики вже працюють на місцях.

Зазначимо, що українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости