План перемоги України повністю готовий, - Зеленський. ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до громадян країни заявив, що план перемоги вже повністю готовий.

"Сьогодні вже можна сказати, що наш план перемоги повністю готовий — визначено всі пункти, всі ключові акценти, підготовлено необхідні додатки з деталями до плану. Все прораховано. Найголовніше тепер — рішучість реалізувати його. Не може бути жодної альтернативи миру, жодного заморожування війни чи будь-яких інших маніпуляцій, які просто перенесуть російську агресію на інший етап", — заявив президент у вечірньому зверненні.

Президент подякував українським воїнам, які забезпечують нашу далекобійність та ті результати, що послаблюють ворога.

"Я дякую всім, хто залучений. Така влучність, що надихає. Наші спеціальні служби – Служба безпеки, ГУР, Сили спеціальних операцій – дякую", - зазначив він.

Зеленський підкреслив, що готуються зустрічі з міжнародними партнерами, перемовини.

"Пріоритет – не тільки реалізувати все, про що ми вже домовились і що поки гальмується на етапі логістики, але про й більш стратегічні речі. Ми маємо чіткі завдання щодо комплектації бригад – це техніка, це навчання. Досі ще не повністю виконані всі обіцянки щодо ППО, які звучали в межах саміту у Вашингтоні. І це важливо – саме зараз, саме на початку осені мати більше результатів для повітряного щита", – розповів голова держави.

У Офісі Президента назвали головні положення плану перемоги України. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк розкрив деталі у коментарі «РБК-Україна».

Зокрема, план включає в себе:

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін збільшив штатну чисельність армії РФ з 2 млн 209 тисяч до 2 млн 389 тисяч осіб. Таким чином, з 1 грудня 2024 року чисельність армії РФ зросте на 180 тисяч чоловік. Чисельність військових зросте до 1,5 млн осіб.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости