ЗСУ відправили на "болота" в чорних мішках ще 1 340 путінських терористів

Оборонці неба вночі збили (над Україною одну керовану авіаційну ракету Х-59 та 61 з 70 «шахедів», ще дев’ять БпЛА локаційно втрачені, повідомляють Повітряні сили України

Протиповітряна оборона працювала у Дніпропетровській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Івано-Франківській, Львівській, Хмельницькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях.

До відбиття повітряного нападу противника залучались авіація, зенітні ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ Сил оборони України.

Сили оборони України тим часом ліквідували ще 1340 путінських терористів, а також вивели з ладу 20 російських танків, 39 бойових броньованих машин, 35 артилерійських систем та два засоби ППО окупантів, повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до громадян країни заявив, що план перемоги вже повністю готовий.

Зазначимо, що російський диктатор Володимир Путін збільшив штатну чисельність армії РФ з 2 млн 209 тисяч до 2 млн 389 тисяч осіб. Таким чином, з 1 грудня 2024 року чисельність армії РФ зросте на 180 тисяч чоловік. Чисельність військових зросте до 1,5 млн осіб.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости