Десантники ЗСУ знищили колону військ РФ: потужний опір на Донеччині. ВІДЕО

Воїни 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади ЗСУ відбили масштабну російську атаку на Курахівському напрямку в Донецькій області.

"Для прориву оборони 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади в районі с. Костянтинівка Донецької області окупанти кинули в бій 11 бойових броньованих машин з піхотою за підтримки восьми танків", - повідомляє відділення комунікацій 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади.

У бригаді повідомили, що колони російських окупантів відразу зіткнулися з потужним опором десантників. Завдяки злагодженій роботі підрозділів ЗСУ вдалося знищити 4 танки та 2 бронемашини разом із противником.

"23 окупанти в цій атаці загинули. Ще стільки ж - поранені. Зазнавши відчутних втрат, вціліла ворожа техніка почала тиснути на "задню", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 1 жовтня, Україна вшановує пам'ять героїв у День захисників і захисниць.

Раніше повідомлялося, що диктатор РФ Володимир Путін ухвалив рішення провести призов на військову службу з 1 жовтня до 31 грудня 2024 року для громадян Російської Федерації віком від 18 до 30 років, які не є у запасі, з метою призвати 133 тисячі осіб.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости