Росіяни обстріляли КПП та портову інфраструктуру Одещини, є поранені. ФОТО

Російські терористи атакували КПП та портову інфраструктуру в Одеській області. Поранення отримали два водія, один з них - іноземець. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram.

На світанку ворог атакував Ізмаїльський район ударними безпілотниками.



"Ціллю росіян була припортова та прикордонна інфраструктура. Двоє чоловіків, водії вантажівок, отримали поранення. Один із них — громадянин Туреччини. Нині постраждалі у стані середнього ступеня важкості в лікарні. Їм надають всю необхідну допомогу. Внаслідок атаки спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці ДСНС", - йдеться у повідомленні.


Зазначається, що через обстріл у пункті пропуску «Орлівка» тимчасово призупинені пропускні операції, попередньо — до 11:00.

"Наразі здійснюються заходи щодо стабілізації його функціонування. Росіяни умисно обстріляли пункт пропуску, ускладнюючи перетин кордону для звичайних людей. Це терор проти цивільного населення.Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину росіян", - додав Олег Кіпер.

Нагадаємо, українців попередили про нову загрозу. Цієї осені росіяни планують створити плацдарми поблизу п’яти обласних центрів України та нищити їх.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости