Путін
11:59

Українців попередили про нову загрозу. Цієї осені росіяни планують створити плацдарми поблизу п’яти обласних центрів України та нищити їх.

Про це повідомила народна депутатка Мар’яна Безугла на своїй сторінці в соціальній мережі.

Також нардепка перераховує, яких саме обласних центрів стосується небезпека: це Запоріжжя і Дніпро, до яких росіяни поступово наближаються, Харків і Херсон, які вже тривалий час зазнають постійних атак, а також Суми, які стали плацдармом для наших активних дій на Курщині.

“Протягом осені росіяни планують створити плацдарми поблизу п’яти обласних центрів та нищити їх: Запоріжжя і Дніпро, до яких вони поступово наближаються, Харків і Херсон, що вже тривалий час зазнають постійних атак, а також Суми, які стали плацдармом для наших активних дій на Курщині. Ви бачите, наскільки складною є ситуація в США, а також неадекватність військового керівництва, яке зайняте «курською пісочницею» та забирає туди бригади”, - говорить депутатка.

Водночас вона закликала військових чинити спротив агресору, а цивільних – допомагати воїнам.

“Прошу військових за таких обставин приділити увагу максимальній горизонтальній координації, максимальному спротиву агресору, а цивільних – реалістичному сприйняттю ситуації, небайдужості та підтримці бойових підрозділів. Ми не можемо віддати ні нашу землю, ні наш розум. Незалежно від того, що відбувається на найвищих рівнях, українці вже не раз довели, що сильніші за будь-які обставини”, - говорить чиновниця.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 2 жовтня, ворог здійснив серію авіаударів по Харківщині. Наразі відомо, що п’ятеро людей отримали осколкові поранення, серед них 14-річний хлопчик. Також постраждалі зазнали гострої реакції на стрес.