Безпілотники у Воронезькій області РФ атакували підприємства

Безпілотники у Воронезькій області РФ викликали занепокоєння серед росіян. В ніч на 5 жовтня зафіксовано атаку дронів одразу на кілька підприємств, що призвело до пожежі. Як повідомляє губернатор Воронезької області Олександр Гусєв, засоби протиповітряної оборони (ППО) та радіоелектронної боротьби (РЕБ) були залучені для нейтралізації дронів.

Пошкодження підприємств внаслідок дронової атаки

За словами Олександра Гусєва, безпілотники, ймовірно, були запущені з боку України та мали на меті вразити кілька підприємств, які займаються виробництвом цивільної продукції.

Одне з підприємств зазнало пошкоджень на одному з поверхів. Інше підприємство також стало мішенню, але жертв і руйнувань не зафіксовано.

Повідомляється, що внаслідок атаки одна людина отримала осколкове поранення руки.

За даними російських ЗМІ, один з атакованих об'єктів — спиртзавод "Етанол спирт" у Новохоперську Воронезької області. У мережі поширені відео, на яких видно вибухи та пожежу на місці події.

Безпілотники у Воронезькій області знищили склад з північнокорейськими ракетами

Раніше повідомлялося, що на складі у Воронезькій області було знищено північнокорейські ракети. Було нанесено удар по складу боєприпасів у Солдатському, де знаходились корейські ракети, які російський диктатор Володимир Путін фактично випрошував у лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

Зазначимо, що супутники зафіксували пожежу на складі боєприпасів у лісі в районі села Солдатське після успішної атаки українських дронів. Відповідні знімки показали в мережі. На фото, коли вогонь загасили, стало видно точне місце зберігання боєприпасів.

Вчора ми писали, як у Росії під Воронежем спалахнула пожежа на складі.

Також повідомлялося, що Сили оборони України вразили базу з паливом у Воронезькій області.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости