ракети
07.09.2024 17:07

У Воронезькій області РФ завдано удар по військовому складу. Там знаходились північнокорейські ракети. Про це заявив голова ЦПД Андрій Коваленко.


"Нанесено удар по складу боєприпасів у Солдатському, Воронезької області", - повідомив Коваленко.

Він зазначив, що були знищені корейські ракети, які російський диктатор Володимир Путін фактично випрошував у лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

"На іранські ракети чекає така ж доля", - додав керівник ЦПД.

Зазначимо, пожежа та детонація у Воронезькій області тривають.

Нагадаємо, в адміністрації президента США Джо Байдена висловили занепокоєння можливим постачанням Іраном балістичних ракет до Росії.

The Wall Street Journal, посилаючись на високопосадовців з США та Європи, повідомляє, що Іран постачив Росії «кілька сотень» балістичних ракет малої дальності,. Один із джерел уточнив, що зброя вже прибула в Росію, і додав, що Тегеран має намір продовжувати постачання ракет Москві. Передача іранського озброєння співпала з посиленням обстрілів цивільної інфраструктури України з боку російської армії. З кінця серпня внаслідок атак загинули десятки мирних жителів.

Європейські чиновники повідомили виданню, що вони разом з американськими колегами працюють над санкційним відповіддю. Оскільки Захід знав про наміри Ірану постачати Росії балістичні ракети, підготовка до введення обмежувальних заходів розпочалася ще влітку. Очікується, що санкції будуть спрямовані проти ряду іранських фізичних осіб і підприємств, які беруть участь у постачанні озброєння Москві, включаючи транспортні компанії. Крім того, в рамках нових обмежень іранському національному перевізнику Iran Air буде заборонено здійснювати рейси до європейських аеропортів.

Тим часом російський диктатор Володимир Путін переконаний, що його країні все-таки вдасться поглинути Україну, хоч цей процес і може зайняти чимало часу.