У Держдумі РФ заявили, що в росіян низька пенсія, бо вони мало працюють

У Держдумі РФ заявили, що в росіян низька пенсія, бо вони мало працюють

Членкиня комітету Держдуми з питань праці, соціальної політики та справ ветеранів Світлана Бессараб заявила, що для отримання високої пенсії необхідно працювати більше. Вона порадила росіянам офіційно працевлаштовуватися та набирати відповідний стаж.

Як пише kp.ru, вона додала, що середня пенсія для непрацюючих пенсіонерів сьогодні вже перевищує 23 тис. рублів, а пенсії колишніх військовослужбовців досягають 41 тис. рублів.

Зазначимо, що у бюджет Росії на 2025 рік заклали рекордні витрати на війну - 13,5 трильйона рублів. Це більше, ніж планувалося раніше. Звісно, кошти на школи, лікарні чи газифікацію регіонів не передбачені. Гроші російських платників податків підуть на фінансування імперських амбіцій Путіна та атаки на мирні українські міста.

Раніше повідомлялося, що російські поліцейські отримають по 10 тисяч рублів за залучення затриманих до контрактної армії.

Нагадаємо, в Росії безробітним пропонують спеціальність "піхотинець" і дозволили масово звільняти насильників з в'язниць для відправки на війну з Україною.

Також повідомлялося, що росіяни та іноземці, які укладуть контракт з Міноборони РФ для відправки на війну в Україну, зможуть отримати одноразову виплату в 400 тис. рублів. Це випливає з указу диктатора РФ Володимира Путіна.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости