"Вбивав українців заради розваги": слідчі оголосили підозру російському військовому

Слідчі Нацполіції оголосили підозру російському військовому, який вбивав мешканців Бучі заради розваги, повідомляє Національна поліція України.

"Під час окупації Київщини у березні 2022 року росіянин відкрив стрільбу по беззбройним літнім чоловікам в цивільному одязі, які через відсутність електроенергії намагались приготувати їжу на багатті. Військовий рф використав їх як живу мішень, у результаті чого один з цивільних отримав множинні вогнепальні поранення й загинув, а інший отримав поранення ноги", - йдеться у повідомленні.

За скоєне 27-річному командиру взводу парашутно-десантної роти, батальйону тактичної групи повітряно-десантних військ (в/ч 74268, м. Псков) загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники стратили за наказом свого командування на території агрегатного заводу у місті Вовчанськ на Харківщині чотирьох українських військових.

Також ми писали, що слідчі Нацполіції повідомили про підозру дев’ятьом мешканцям Донеччини, які катували українців на тимчасово окупованих територіях за вказівкою росіян.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости