ЗСУ завдали удару: у росіян знизилися можливість запускати дрони

ЗСУ успішно уразили базу зберігання "шахедів" поблизу населеного пункту Октябрьский в Краснодарському краї РФ.

Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Генштаб інформує, що базу зберігання БпЛА типу "шахед" вчора ввечері атакували ударна група угруповання сил та засобів Військово-Морських Сил Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України.

За наявною інформацією там зберігалося близько 400 ударних дронів. За результатами об’єктивного контролю зафіксовано точне влучання в ціль. На території об’єкту спостерігалася вторинна детонація.

У Генштабі кажуть, що знищення бази зберігання "шахедів" суттєво знизить можливість російських окупантів тероризувати мирних мешканців українських міст та сіл.

О 23.09 9 жовтня російський паблік "ВЧК-ОГПУ" повідомив, що у селищі Октябрьске Єйського району жителі спостерігають вибухи та сильну пожежу.

У "ВЧК-ОГПУ" кажуть, що, за офіційними даними, сталося займання складських приміщень, і нагадують, що Єйський район постійно перебуває під атаками БПЛА, бо там розташований військовий аеродром.

Нагадаємо, російські війська могли знову захопити Вовчанський агрегатний завод Харківської області та, імовірно, окупували Верхньокамʼянське Донецької області.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости