ЗСУ нанесли удар
10:19

ЗСУ успішно уразили базу зберігання "шахедів" поблизу населеного пункту Октябрьский в Краснодарському краї РФ.

Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Генштаб інформує, що базу зберігання БпЛА типу "шахед" вчора ввечері атакували ударна група угруповання сил та засобів Військово-Морських Сил Збройних Сил України у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України.

За наявною інформацією там зберігалося близько 400 ударних дронів. За результатами об’єктивного контролю зафіксовано точне влучання в ціль. На території об’єкту спостерігалася вторинна детонація.

У Генштабі кажуть, що знищення бази зберігання "шахедів" суттєво знизить можливість російських окупантів тероризувати мирних мешканців українських міст та сіл.

О 23.09 9 жовтня російський паблік "ВЧК-ОГПУ" повідомив, що у селищі Октябрьске Єйського району жителі спостерігають вибухи та сильну пожежу.

У "ВЧК-ОГПУ" кажуть, що, за офіційними даними, сталося займання складських приміщень, і нагадують, що Єйський район постійно перебуває під атаками БПЛА, бо там розташований військовий аеродром.

Нагадаємо, російські війська могли знову захопити Вовчанський агрегатний завод Харківської області та, імовірно, окупували Верхньокамʼянське Донецької області.