Окупанти скаржаться на удар по нафтобазі на Луганщині. ВІДЕО

У ніч на суботу, 12 жовтня, на тимчасово окупованій території Луганської області, в місті Ровеньки, ймовірно, виникла пожежа на місцевій нафтобазі. Про це повідомляє видання "Astra", посилаючись на дані місцевих Telegram-каналів.

"В окупованих Ровеньках Луганської області після атаки горить нафтобаза, стверджують місцеві пабліки та жителі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що окупаційна влада поки що не давала коментарів щодо ситуації в Ровеньках.

Крім того, у мережі з'явилися супутникові знімки нафтобази в Ровеньках, яка, ймовірно, знову зазнала удару, що призвело до пожежі.

Зазначимо, Міністерство оборони Росії повідомило, що цієї ночі знищено та перехоплено 47 українських БпЛА літакового типу. 17 безпілотників було знищено над територією Краснодарського краю, 16 – над акваторією Азовського моря, 12 – над Курською областю, і два – над Бєлгородською областю.

Генштаб ЗСУ підтвердив удар по нафтобазі росіян у Луганській області.

"Сьогодні вночі завдано удару по складу паливно-мастильних матеріалів у районі міста Ровеньки на тимчасово окупованій території Луганської області. На цій базі зберігалися нафта і нафтопродукти, які постачалися зокрема й для потреб армії РФ", - йдеться у повідомленні.

На території нафтобази фіксується пожежа. У Генштабі ЗСУ зазначали, що ця нафтобаза раніше вже була атакована українською зброєю.

Операцію здійснили Головне управління розвідки Міноборони у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

Раніше повідомлялося, що у Феодосії на нафтовому терміналі сталася потужна пожежа.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости