ЗСУ завдали удару по тренувальному полігону росіян у Запорізькій області. ВІДЕО

Українські військові провели успішну атаку на тренувальний полігон російських окупантів, розташований у Запорізькій області. Інформацію підтвердили джерела з видання "Мілітарний".

Використання високоточної артилерії

Атаку було здійснено за допомогою реактивної артилерії, ймовірно, системи РСЗВ HIMARS. ЗСУ застосували касетні боєприпаси GMLRS M30A1 DPICM, які мають здатність ефективно уражати живу силу противника завдяки великій кількості попередньо сформованих уламків.

Під час тренувань окупантів

Удар по полігону відбувся в момент, коли російські військові проводили навчання свого особового складу, що свідчить про стратегічну важливість даного удару для зниження бойового потенціалу противника.

Російські тренувальні комплекси під загрозою

Видання також зазначає, що російські війська активізували підготовку тренувальних комплексів на тимчасово окупованих територіях України. Більшість із цих полігонів знаходяться в зоні досяжності української реактивної артилерії, яка вже неодноразово завдавала по ним ударів.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський виступив у Верховній Раді, презентувавши п’ятиступеневий «План перемоги» з трьома секретними доповненнями. План покликаний забезпечити остаточну поразку Росії та повернення миру в Україну.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости