Окупанти атакували Полтавщину дронами: пошкоджено приватні будинки

У ніч на 19 жовтня російські війська здійснили атаку на Полтавську область за допомогою безпілотників. Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

Наслідки атаки

Зокрема, у Лубенському районі було пошкоджено дві приватні будівлі. На щастя, внаслідок атаки обійшлося без постраждалих.

Звернення голови ОВА

Пронін підкреслив, що всі відповідні служби наразі працюють на місці подій. Він також закликав мешканців області не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та завжди перебувати в укриттях під час небезпеки.

"Бережіть себе та близьких", — додав очільник ОВА.

Полтавщина залишається під загрозою російських атак, і влада наголошує на важливості дотримання заходів безпеки під час повітряних тривог.

Нагадаємо, сьогодні, 19 жовтня, начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив про чергову атаку ворога з безпілотника на працівників комунального підприємства у Дніпровському районі Херсона. Внаслідок атаки поранено п'ять осіб.

Крім того, у ніч на 19 жовтня російська авіація завдала чергового удару по підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у місті Шостка, що на Сумщині. Внаслідок атаки частково зруйновано будівлю пожежно-рятувальної частини, поранено 5 рятувальників, яких госпіталізували до лікарні.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости