Херсон
14:00

Сьогодні, 19 жовтня, начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко повідомив про чергову атаку ворога з безпілотника на працівників комунального підприємства у Дніпровському районі Херсона. Внаслідок атаки поранено п'ять осіб.

Деталі атаки

Серед постраждалих — чоловіки віком 21, 48, 53 і 58 років, а також 42-річна жінка. Всі вони отримали контузії, вибухові та закриті черепно-мозкові травми. Усі поранені були госпіталізовані, і їм надають необхідну медичну допомогу.

Обстріли населених пунктів громади

Також Мрочко зазначив, що минулої доби російські війська продовжували обстрілювати населені пункти Херсонської міської територіальної громади. Під вогнем опинилися Херсон, Зеленівка, Антонівка, Комишани та Садове. Внаслідок обстрілів було пошкоджено приватні будинки.

Поранені за минулу добу

Протягом останньої доби внаслідок ворожих обстрілів Херсонської громади постраждали ще шість людей, які отримали поранення середнього ступеня тяжкості. Усі постраждалі також отримали необхідну медичну допомогу.

Зазначимо, у ніч на 19 жовтня російська авіація завдала чергового удару по підрозділу Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у місті Шостка, що на Сумщині. Внаслідок атаки частково зруйновано будівлю пожежно-рятувальної частини, поранено 5 рятувальників, яких госпіталізували до лікарні