Ворожий обстріл Запоріжжя: кількість загиблих та постраждалих зростає

Начальник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив про трагічні наслідки чергового обстрілу житлового кварталу в Запоріжжі. В результаті ракетної атаки загинуло двоє людей, а кількість постраждалих зросла до п'ятнадцяти осіб. Серед поранених троє перебувають у важкому стані.

Рятувальні роботи продовжуються

Рятувальні служби продовжують розбирати завали та шукати постраждалих. З-під уламків будівель дістали тіло одного загиблого чоловіка. На місці події працюють медики, які надають всю необхідну допомогу постраждалим.

Пошкодження житлових будинків та об'єктів інфраструктури

Обстріл призвів до серйозних руйнувань у житловому секторі: пошкоджено будинки, освітні заклади та офісні приміщення. Місцева влада та мешканці міста діляться фотографіями та відео наслідків атаки в соціальних мережах. На кадрах видно зруйновані будівлі та знищені автомобілі.

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Сьогоднішня атака, 21 жовтня, стала черговою трагічною подією для Запоріжжя, яке вже неодноразово піддавалося ударам з боку російських військ. Роботи з фіксації наслідків тривають, а кількість постраждалих може збільшитися.

Нагадаємо, росіяни стали застосувати авіабомби по Запоріжжю, і це стало новою реальністю міста.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости