У Хмельницькому зникло світло після ворожої атаки

Сьогодні, 26 жовтня, внаслідок ворожої атаки Хмельницький та кілька населених пунктів Хмельницького району залишилися без енергопостачання. Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін у Telegram.

Знищені дрони та наслідки атаки

За словами Тюріна, сили протиповітряної оборони в області знищили вісім дронів типу "Шахед". Внаслідок атаки частково знеструмлені чотири населених пункти, включаючи Хмельницький. Крім того, пошкоджено приміщення готелю та вікна у двох житлових будинках.

Робота енергетиків та відсутність постраждалих

На місці події працюють служби, а енергетики докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення електропостачання. За інформацією голови ОВА, поранених чи загиблих серед цивільного населення немає.

Ситуація під контролем, і фахівці працюють над ліквідацією наслідків атаки.

"Сьогодні, 26.10.2024, з 12:15 до 13:15 будуть здійснюватися оперативні перемикання. Вони забезпечать можливість заживити споживачів, знеструмлених через ворожу атаку, та дозволять здійснювати розподіл електричної енергії більш надійно. Під час оперативних перемикань в споживачів центральної частини Хмельницького та мікрорайону Дубове тимчасово може бути відсутня електрична енергія", - повідомили в Хмельницькобленерго.

Нагадаємо, російські терористи атакували Київ та Дніпро, є жертви та поранені люди. Російський ударний безпілотник влучив у багатоповерховий будинок у Солом’янському районі Києва.

Раніше ми писали, як воїни ЗСУ врятували 2-місячного росіянина з-під КАБів армії РФ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости