Немає світла
12:38

Сьогодні, 26 жовтня, внаслідок ворожої атаки Хмельницький та кілька населених пунктів Хмельницького району залишилися без енергопостачання. Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін у Telegram.

Знищені дрони та наслідки атаки

За словами Тюріна, сили протиповітряної оборони в області знищили вісім дронів типу "Шахед". Внаслідок атаки частково знеструмлені чотири населених пункти, включаючи Хмельницький. Крім того, пошкоджено приміщення готелю та вікна у двох житлових будинках.

Робота енергетиків та відсутність постраждалих

На місці події працюють служби, а енергетики докладають максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення електропостачання. За інформацією голови ОВА, поранених чи загиблих серед цивільного населення немає.

Ситуація під контролем, і фахівці працюють над ліквідацією наслідків атаки.

"Сьогодні, 26.10.2024, з 12:15 до 13:15 будуть здійснюватися оперативні перемикання. Вони забезпечать можливість заживити споживачів, знеструмлених через ворожу атаку, та дозволять здійснювати розподіл електричної енергії більш надійно. Під час оперативних перемикань в споживачів центральної частини Хмельницького та мікрорайону Дубове тимчасово може бути відсутня електрична енергія", - повідомили в Хмельницькобленерго.

Нагадаємо, російські терористи атакували Київ та Дніпро, є жертви та поранені люди. Російський ударний безпілотник влучив у багатоповерховий будинок у Солом’янському районі Києва.

Раніше ми писали, як воїни ЗСУ врятували 2-місячного росіянина з-під КАБів армії РФ.