У Києві пролунали вибухи: що відомо?

У вечір понеділка, 1 січня, в Києві було чутно звуки вибухів. Про це йдеться у Telegram-канал Київської міської військової адміністрації.

О 15:49 оголосили сигнал повітряної тривоги в столиці.

"У Києві оголошено повітряна тривога! Прохання всім терміново знаходитися в укриттях цивільного захисту!" - повідомили з Київської міської військової адміністрації.

Працювало ППО.

"Повітряна тривога триває! Працює ППО в столиці та області. Залишайтеся в укриттях до завершення повітряної тривоги", - було зазначено в повідомленні Київської міської військовій адміністрації.

О 17.23 було повідомлено про відбій повітряної тривоги.

Українцям нагадують, що у жодному разі неможна робити фото- та відеофіксацію роботи нашої ППО, збиття повітряних цілей та їхнього падіння.

Раніше повідомлялося, що кількість загиблих внаслідок ракетної атаки російських терористів на Київ 29 грудня зросла до 28 людей, повідомляє КМВА. 1 січня в Києві оголошено день жалоби.

Нагадаємо, що у новорічну ніч російські війська атакували територію України, випустивши кілька груп дронів-камікадзе типу "Шахед" з південного напрямку. Вибухи були чутні в Миколаєві, Херсонській області та районі Дніпра. Також Одесу та область атакували дронами-камікадзе, що призвело до загибелі та поранень. У Львівській ОВА також зафіксовано вибухи, що призвели до пожеж у музеї Шухевича та одному з гуртожитків.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости