Львівська область
01.01.2024 08:08

Російські війська атакували Львівську область за допомогою безпілотників. У результаті падіння уламків дрону стався пожежа, яка охопила музей Шухевича та дах гуртожитку. Про це повідомляє Telegram-канал мера Львова Андрія Садового.

"В день народження Степана Бандери москалі повністю знищили музей генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича на Білогорщі", - повідомив мер Львова.

На додаток до музею, пошкодження від отриманих уламків виявилося в гуртожитку, який горів унаслідок падіння частин безпілотника.

Мер Львова зазначив, що уламки потрапили в цивільний об'єкт у місті, спричинивши вибухи.

Нагадаємо, у ніч на 1 січня росіяне атакували Україну дронами-камікадзе "Шахед". Війська РФ запускали їх з південного напрямку. Вибухи були чутні у різних регіонах країни, включаючи Миколаїв, Одесу, Херсонську область та Дніпро.

Голова Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Кіпер повідомив, що у результаті атаки в житлових будинках виникли пожежі через потрапляння уламків дронів. Крім осколкових ударів, також були зафіксовані прямі удари. По Одесі стало відомо про загиблого та поранених.