Окупанти атакували Херсон. У місті перебої з електрикою

Внаслідок чергового обстрілу російських терористів 17 січня, у Херсоні виникли перебої з електрикою, повідомляє Telegram начальника Херсонської міської військової адміністрації Романа Мрочка.

"Близько 11.30 ворог атакував Херсон! Армія рф з тимчасово окупованого лівого берега завдала кілька ударів во Дніпровському району міста.Внаслідок обстрілу виникли перебої з електрикою", - йдеться у повідомленні.

Він попередив,що під час обстрілів Херсону з боку російських окупаційних військ не слід перебувати на відкритому просторі, слід переходити до більш безпечних місць.

За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу Херсона російськими військами з тимчасово окупованого лівого берега одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

Ворог кілька разів атакував Дніпровський район міста. Один з ударів прийшовся по гаражному приміщенню. Після влучань виникла щонайменше одна пожежа. Інформація уточнюється.

Також внаслідок атаки "Шахедів" в Одесі пошкоджена тепломережа, без опалення залишилися 58 будинків.

Нагадаємо, вночі 17 січня росіяни обстріляли Одесу, в ввечері вівторка россійські війська в черговий раз атакували місто Харків. Російська армія атакувала теплоелектростанцію в одному з прифронтових районів України.

Раніше повідомлялося, що росіяни можуть помститися та здійснити ракетні удари по Україні. Така загроза є після знищення літаків А-50 та Іл-22.

Зазначимо, що українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости