Обстріл
17.01.2024 08:37

Вночі 17 січня росіяни обстріляли Одесу. Про це повідомляє Telegram-канал Сил оборони півдня України.

Зазначається, що Одесу ворог обстріляв із дронів. У деяких районах сталися пожежі, троє людей поранено.

"Вночі ворог атакував південні регіони ударними дронами типу "Shahed-131/136". Протягом майже 3 годин працювали підрозділи протиповітряної оборони. По одному дрону знищено на Миколаївщині і Кіровоградщині. Основні зусилля ворог зконцентрував на ударах по Одесі. Дрони-камікадзе заходили на критично низькій висоті з акваторії Чорного моря. На Одещині 11 дронів було збито на підльоті до узбережжя, переважна більшість впали в море. Але уламками кількох збитих дронів та вибуховою хвилею пошкоджено багатоквартирні будинки, крамниці, приватні автівки містян в Приморському районі Одеси. В кількох локаціях сталися займання - горіли квартири і автівки мирних мешканців міста", - йдеться у повідомленні.

Обстріл

Обстріл

Обстріл

Обстріл

Вогнеборці оперативно ліквідували пожежі. Троє людей отримали поранення, їм надано медичну допомогу.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер уточнив, що серед поранених - жінка 1955 р.н., дівчина 1995 р.н. та 62-річний чоловік. Медики надають необхідну допомогу. З пошкодженого будинку евакуйовано 130 цивільних осіб.

Нагадаємо, що ввечері вівторка, 16 січня, россійські війська в черговий раз атакували місто Харків. В результаті атаки багато поранених людей.