У окупованому Криму чутно вибухи: повсюди димова завіса

Сьогодні, 17 січня, у окупованому Криму чутно вибухи. В низці міст лунає повітряна тривога. Про це повідомляють місцеві пабліки. Очевидці розповідають, що чутно вибухи в Євпаторійському районі Криму.

Водночас в окупованому Севастополі оголосили повітряну тривогу, а також перекрили рух по Кримському мосту. Згодом так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що дим у районі Севастопольської бухти є нібито табельними засобами маскування, що використовують російські військові.

Телеграм-канал "Кримський вітер" також повідомляє про димову завісу у Севастопольській бухті. Ймовірно, росіяни таким способом намагаються убезпечити свої кораблі.

Над військовим портом у Феодосії також видно димову завісу.

Крім того, сьогодні лунають вибухи у тимчасово окупованому росіянами Бердянську Запорізької області.

Раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області партизани підірвали російських військових та їхню техніку.

Нагадаємо, вночі 17 січня росіяни обстріляли Одесу, в ввечері вівторка россійські війська в черговий раз атакували місто Харків. Російська армія атакувала теплоелектростанцію в одному з прифронтових районів України.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости