Вибух
13.01.2024 08:48

У тимчасово окупованому місті Бердянську Запорізької області пролунали вибухи, пише Telegram-канал "Бердянськ Сьогодні".

Очевидці повідомляють, що дим видно в районі комендатури та від боку парку Шмідта в районі Приморки.

Також зазначається, що був повторний вибух через декілька хвилин, після чого о 08:17 росіяни включили сигнал тривоги. Вибухи були чутні й у районі порту, проте можливо, це пов'язано з діяльністю протиповітряної оборони.

На даний момент військове керівництво України не надало коментарів щодо цієї інформації, і російські терористи також мовчать.

"В Бердянську пролунав вибух! Мешканці повідомляють про гучний звук орієнтовно в центральній частині міста! Очікуємо на гарні новини від ЗСУ", - написала начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 січня, російські війська здійснили спробу масованого ракетного удару, випустивши крилаті ракети з бомбардувальників Ту-95 над територією України з району Каспійського моря. Також з Росії вирушив МІГ-31К як носій ракет "Кинджал". Тривога оголошена на всій території України рано вранці. Українці повідомляють про вибухи.