Погода завтра буде неприємною: попередженя синоптика

Завтра, 25 січня, в Україні очікується дощ, мокрий сніг та рвучкий вітер. Прогноз синоптика Наталки Діденко, опублікований у Facebook, передбачає, що країна отримає значну кількість вологого повітря та опадів від північного циклону та його атмосферних фронтів. Майже всюди очікується мокрий сніг та дощ. При цьому відчуття некомфортної погоди підсилить поривчастий західний та південно-західний вітер, який місцями може досягати швидкості 15-18 метрів за секунду.

Синоптик наголосила, що температура повітря залишатиметься стабільною, близько нуля як вночі, так і вдень по всіх областях. Винятком будуть лише південні регіони, де вдень очікується трошки тепліше, до +2...+7 градусів. Водночас, найближчою ночі в східних областях можливі заморозки в межах -3...-6 градусів.

Щодо погоди в Києві, 25 січня прогнозується дощ та мокрий сніг, погіршення видимості на дорогах та рвучкий західний вітер. Температура вночі буде близько нуля, а вдень коливатиметься від +1 до +3 градусів.

Найближчими днями в Україні очікується тепла погода з опадами, але з 28 січня передбачається похолодання. З 2 лютого прогнозується знову потепління.

Зазначимо, що українцям нагадали, що робити при переохолодженні.

Раніше повідомлялося, що міжнародні квитки на потяг можна буде купити лише онлайн.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости