Сьогодні в Україні очікується мокрий сніг: де будуть шквальні пориви вітру?

Сьогодні, 27 січня, в Україні очікується погода із снігом та місцями дощем, зокрема на заході країни передбачаються шквальні пориви вітру. Цю інформацію повідомив Укргідрометцентр.

За прогнозами синоптиків, сьогодні в Україні буде хмарно з проясненнями. Майже на всій території країни очікується невеликий мокрий сніг. Удень на півдні країни прогнозується мокрий сніг із дощем, тоді як на заході очікується помірний сніг.

Місцями може утворюватися налипання мокрого снігу, а також ожеледиця на дорогах. Вітер буде північно-західний із швидкістю 7-12 м/с, а в західних областях пориви досягатимуть 15-20 м/с.

Температура повітря впродовж доби коливатиметься від -3 до +2 градусів за Цельсієм. Удень на півдні та на Закарпатті очікується від +1 до +6 градусів.

В Карпатах сьогодні прогнозується помірний сніг. Температура повітря вдень буде від -4 до -9 градусів, а вночі від -8 до -13 градусів.

У Києві, сьогодні також буде хмарно з проясненнями. Вдень можливий невеликий мокрий сніг, а на дорогах очікується ожеледиця. Вітер буде північно-західний із швидкістю 7-12 м/с. Температура повітря вдень та вночі у Києві буде в районі нуля градусів.

Зазначимо, що українцям нагадали, що робити при переохолодженні.

Раніше повідомлялося, що міжнародні квитки на потяг можна буде купити лише онлайн.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости