Найближчі півроку на фронті в Україні "будуть цікавими", - Буданов

Голова ГУР Кирило Буданов в інтерв'ю СNN висловив думку, що найближчі півроку на фронті в Україні "будуть цікавими", а війна для України закінчиться "поверненням втраченого".

"Відновлення справедливості. От чим це закінчиться - поверненням втраченого", - підкреслив він.

Буданов сподівається, що наступ Росії на лінії фронту закінчиться.

Глава ГУР, висовив впевненість у повній перемозі України над Росією, незважаючи на стурбованість громадськості втомою українських військ, перевагою Росії у внутрішньому військовому виробництві та відсутністю руху на передовий.

Зазначимо, що нещодавно Буданов озвучив стриманий прогноз про успіхи ЗСУ на 2024 рік, висловивши тезу про те, що "наш успіх буде більшим, ніж їх".

Раніше Буданов висловлював думку, що Росія може продовжувати воювати проти України до 2026 року, але він також наголошував, що у Росії виникнуть проблеми з економікою та технікою. За його прогнозами, навіть після перемоги України, Росія буде прагнути реваншу, і країні слід готуватися протягом мінімум 10 років.

Раніше він також прогнозував, що війна завершиться до смерті російського лідера Володимира Путіна, який, за його даними, є серйозно хворий.

Нагадаємо, амірал ВМС США у відставці Джеймс Ставрідіс висловив думку, що російська війна в Україні може закінчитися, як війна в Кореї. Він зазначив, що Росія і Україна "все більше виснажені цією війною". А це може призвести до того, що обидві країни будуть відкриті для переговорів до кінця 2024 року.

Раніше повідомлялося, що російський диктатор Володимир Путін посилив територіальні претензії до України.

Між тим, Кабінет Міністрів України після доопрацювання вніс до Верховної Ради новий законопроєкт №10449, що стосується мобілізації, військового обліку та проходження військової служби. Зазначається, що в новому проекті закону про мобілізацію з'явився пункт про те, що повістки до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки можуть надсилати через електронний кабінет.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости