ЗСУ
29.01.2024 12:13

Амірал ВМС США у відставці Джеймс Ставрідіс висловив думку, що кінець війни в Україні може бути дуже схожим на іншу війну. Російська війна в Україні може закінчитися, як війна в Кореї, пише Yahoo!news.

Він зазначив, що Росія і Україна "все більше виснажені цією війною". А це може призвести до того, що обидві країни будуть відкриті для переговорів до кінця 2024 року.

Кінець війни в Україні може бути дуже схожим на корейську війну. У такому випадку, частини України залишаться окупованими російськими військами.

"Зрештою, це закінчиться, як Корейська війна, тобто Росія, ймовірно, все ще матиме контроль над деякою частиною України, Кримом, сухопутним мостом до Росії", — сказав адмірал ВМС США у відставці Джеймс Ставрідіс.

З іншого боку, Ставрідіс каже, що "Україна йде в НАТО".

Джеймс Ставрідіс пілкреслив, що Росія, і Україна все більше виснажені цією війною з точки зору їх військового потенціалу та з точки зору економічних санкцій, які застосовуються з обох сторін.

Нагадаємо, як пише Bloomberg, задля припинення бойових дій диктор РФ Володимир Путін вже абсолютно не проти відмовитися від вимог до України щодо нейтрального статусу і навіть від потенційного членства в НАТО.