Володимир Зеленський прокоментував ухвалення Сенатом законопроекту про допомогу Україні

Президент України Володимир Зеленський подякував американським сенаторам за підтримку законопроекту, який визначає допомогу Києву на 60 млрд доларів. Про це він написав у Twitter.

"Вдячний Чаку Шумеру, Мітчу Макконнеллу та всім сенаторам США, які підтримали продовження допомоги Україні в нашій боротьбі за свободу, демократію та цінності, що мають для нас усіх величезне значення", - йдеться у повідомленні.

Президент зазначив, що подальша допомога США дає змогу в Україні рятувати людські життя від російського терору, а "це означає, що життя в наших містах триватиме й переможе війну".

"Американська допомога наближає справедливий мир в Україні та відновлює глобальну стабільність, що сприятиме більшій безпеці та процвітанню для всіх американців і всього вільного світу", - констатував Зеленський.

Раніше під час передвиборчої кампанії екс-президент США Дональд Трамп розкритикував фінансову допомогу Сполучених Штатів для України, Ізраїлю та Тайваню. Він прямолінійно заявив, що гроші мають даватися в борг, а не надаватися просто так.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости