Зеленський
13.02.2024 14:31

Президент України Володимир Зеленський подякував американським сенаторам за підтримку законопроекту, який визначає допомогу Києву на 60 млрд доларів. Про це він написав у Twitter.

Вдячність

"Вдячний Чаку Шумеру, Мітчу Макконнеллу та всім сенаторам США, які підтримали продовження допомоги Україні в нашій боротьбі за свободу, демократію та цінності, що мають для нас усіх величезне значення", - йдеться у повідомленні.

Президент зазначив, що подальша допомога США дає змогу в Україні рятувати людські життя від російського терору, а "це означає, що життя в наших містах триватиме й переможе війну".

"Американська допомога наближає справедливий мир в Україні та відновлює глобальну стабільність, що сприятиме більшій безпеці та процвітанню для всіх американців і всього вільного світу", - констатував Зеленський.

Раніше під час передвиборчої кампанії екс-президент США Дональд Трамп розкритикував фінансову допомогу Сполучених Штатів для України, Ізраїлю та Тайваню. Він прямолінійно заявив, що гроші мають даватися в борг, а не надаватися просто так.