Трамп хоче примусити Україну до переговорів із РФ

Радники екс-президента США Дональда Трампа обговорюють питання про те, як "посадити за стіл переговорів" Президента України Володимира Зеленського та російського диктатора Володимира Путіна. Трамп у разі повернення до Білого дому буде прагнути до "мирних переговорів" між Україною та РФ, повідомляє Bloomberg.

Як зазначає один з радників колишнього президента США, обіцянки припинити надання військової допомоги Києву можуть допомогти переконати Україну розпочати переговори.

Республіканський кандидат серйозно налаштований позбавити країни НАТО, які не виконують вимогу про виділення 2% свого ВВП на оборонні цілі, захисту статті 5 Статуту Альянсу, яка говорить про колективне протистояння загрозам.

Крім того, радники Трампа Ларрі Кадлоу і Роберт О'Браєн публічно говорили про те, що вплинути на Путіна може скасування санкцій щодо Центробанку РФ.

Додамо, що експрезидент США Дональд Трамп назвав "компліментом" заяву глави Кремля Володимира Путіна про те, що для Росії нібито краще, щоб на виборах в Америці переміг Джо Байден.

Нагадаємо, під час передвиборчої кампанії екс-президент США Дональд Трамп розкритикував фінансову допомогу Сполучених Штатів для України, Ізраїлю та Тайваню. Він прямолінійно заявив, що гроші мають даватися в борг, а не надаватися просто так.

Також слід зазначити, що екс-президент США та знову кандидат на головну посаду США Дональд Трамп дав потужний сигнал Путіну, що можна вільно знищувати інші країни, якщо вони мають перед тобою певні борги.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости