"Артилерія РФ працює вдень та вночі": в ЗСУ назвали найважчі райони на фронті

Офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашнико в ефірі телемарафону сказав, що росіяни продовжують активно наступати у районі Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки. Там задіяні піхотні підрозділи та 98-ма гвардійська повітряно-десантна дивізія, передає РБК-Україна.

Так, на Бахмутському напрямку загарбники зібрали підрозділи 3-го армійського комплексу, десантні війська і добровільний штурмовий комплекс.

На Іванівське ворог додав підрозділи 11 окремої десантно-штурмової бригади;
на Кліщіївку та Андріївку Росія також продовжує здійснювати наступ: там зафіксовано підрозділ 3-го армійського корпусу, мотострілецький полк 11 та 94

"Ворог продовжує застосовувати артилерію: вона працює вдень та вночі. І, звичайно, авіаційна складова - ФАБи", - зазначив офіцер.

Нагадаємо, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан озвучив сценарій звільнення України: ЧФ РФ, взяти в котел Крим, а далі – на Донбас.

Раніше повідомлялося, що заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк заявив, що війна між Україною та Росією повинна завершитись перемовинами та відмовою країни-терориста від ядерної зброї.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости