На Одещині чоловік намагався перетнути кордон на дитячому матраці

На Одещині прикордонники затримали 28-річного жителя регіону, який намагався незаконно перетнути державний кордон через річку Турунчук, а в подальшому й Дністер. Про це повідомило Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зазначається, що маршрут чоловік обрав для себе особисто, користуючись онлайн-картою. Для подолання водної перешкоди придбав дитячий матрац з зображенням людини-павука, ласти та зібрав невеличкий рюкзак.

Чоловіка виявили та затримали співробітники прикордонного наряду, які патрулювали ділянку кордону на катері.

«За спробу незаконного перетинання державного кордону на жителя міста Одеси складено протокол про адміністративне правопорушення ст. 204-1 КУпАП. Справу скеровано до суду», - заявили прикордонники.

Раніше повідомлялося, що на Сумщині чоловік після візиту до ТЦК опинився у реанімації.

Раніше повідомлялося, що у тернопільському супермаркеті побили чоловіка, їм виявися місцевий житель Орест Паньків. За словами травмованого, до нього підійшли двоє чоловіків, які представилися працівниками ТЦК. Лікарка Надія Гриньків розповіла, що медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи. Поліція відкрила кримінальне провадження у справі.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Також ми писали, що 7 травня у Закарпатській області працівники місцевого ТЦК затримали футболіста Миколу Сираша з ФК «Хуст» прямо на вокзалі та доставили до військкомату. За повідомленням самого клубу, зв'язок з гравцем відсутній.

Нагадаємо, на території Криворізького Саксаганського територіального центру комплектування ТЦК та соціальної підтримки, 5 травня, на Великдень, внаслідок раптового різкого погіршення стану помер військовозобов'язаний.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости