Пітьма й «зеленка» не допомогли: ЗСУ знищили техніку окупантів, коли її намагалися приховати. ВІДЕО

На одній із найбільш активних ділянок фронту українські захисники вдало знищили російську техніку. Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України у Телеграм.

Розвідники розказали, що під покровом ночі російські окупанти намагалися сховати своє залізо у лісопосадці, але воїни спецпідрозділу ГУР МО України їх виявили та знищили.

"Українська ніч ― несподівана й сповнена жахіть для московських загарбників, а отже усі вони пізнають справжню температуру пекла",- йдеться у коментарі до відео.

Нагадаємо, німецький канцлер Олаф Шольц заявив, що Росія щомісяця втрачає 24 тисячі своїх солдатів на війні в Україні. Це відбувається через імперіалістичні амбіції російського лідера Володимира Путіна.

Ситуація вздовж всієї лінії фронту зіткнення залишається складною. Інтенсивність атак в Україні значно зросла. Захисники України тримають ворога під жорстким вогневим контролем та виснажують його наступальний потенціал.

Раніше повідомлялося, що Генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав союзників по НАТО, які передають озброєння Україні, скасувати заборону на використання зброї для ураження військових об'єктів на території РФ.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости