ЗСУ
25.05.2024 19:05

Кількість бойових зіткнень на фронті від початку доби значно збільшилася. На Покровському напрямку інтенсивність атак зросла втричі, інформує Генеральний штаб ЗСУ.

На Харківському напрямку ворог атакує із застосуванням керованих авіаційних бомб. Кількість боєзіткнень зросла до восьми. На даний час тривають бої в районі Вовчанська (окупанти використали шість КАБів) та Липців (чотири КАБи).

На Куп’янському напрямку з початку доби зафіксовано шість бойових зіткнень. Два з них тривають.

На Краматорському напрямку окупанти намагаються проводити штурмові дії за підтримки авіації. Підрозділи Сил оборони дві ворожі атаки успішно відбили. Одна ще триває.

Найбільша активність ворога сьогодні на Покровському напрямку. Тут інтенсивність ворожих атак збільшилась більш ніж втричі. На даний час зафіксовано 14 боєзіткнень.

На Оріхівському напрямку зафіксовано дві ворожі атаки. Загарбники безуспішно намагалися прорвати оборону наших військ біля Роботиного та Новоандріївки.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Раніше повідомлялося, що Генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав союзників по НАТО, які передають озброєння Україні, скасувати заборону на використання зброї для ураження військових об'єктів на території РФ.