"Божевільне рішення - влада вирішила мобілізувати ДСНС", - Гончаренко

Влада вирішила мобілізувати ДСНС. На сайті Кабміну вже є петиція, щоб встановити бронь для рятувальників та пожежників, повідомив народній депутат Олексій Гончаренко.

"Абсолютно божевільне рішення! Ці люди рятують життя після обстрілів, гасять пожежі. Скільки життів вони вже врятували?! Їх мобілізація – це безглуздя. Хто буде робити їх роботу? Хто приїде на виклик після чергової атаки РФ по житловому будинку? Хто буде гасити пожежі?", - пише нардеп у Телеграм.

Він зазначає, що на сайті Кабміну вже є петиція, щоб встановити бронь для рятувальників та пожежників.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Раніше повідомлялося, що в одному із закарпатських ТЦК помер чоловік, який перебував на військовому обліку.

Ми писали, що на Сумщині чоловік після візиту до ТЦК опинився у реанімації. також на території Криворізького Саксаганського територіального центру комплектування ТЦК та соціальної підтримки, на Великдень, внаслідок раптового різкого погіршення стану помер військовозобов'язаний.

Крім того, у тернопільському супермаркеті побили чоловіка, їм виявися місцевий житель Орест Паньків. За словами травмованого, до нього підійшли двоє чоловіків, які представилися працівниками ТЦК. Лікарка Надія Гриньків розповіла, що медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи. Поліція відкрила кримінальне провадження у справі.

Крім того, ми писали, що на Черкащині невідомий кинув гранату у двір співробітника Звенигородського ТЦК.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости