Посилений набір жінок до ТЦК дозволить вивільнити чоловіків для служби в бойових частинах, - Ірина Верещук

Віцепрем'єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук вважає, що вивільнити чоловіків для служби у бойових частинах може допомогти набір жінок для роботи в ТЦК.

«У соцмережах прочитала, що в застосунку "Резерв+" оновили дані 180 тисяч військовозобовʼязаних жінок. От вам чудові кадри для системи ТЦК, включаючи керівні посади. Посилений набір жінок для роботи в ТЦК може вивільнити чоловіків для служби в бойових частинах», - зазначила вона.

Зазначимо, що українці продовжують оновлювати військово-облікові дані через мобільний застосунок «Резерв+». З 1,37 мільйона користувачів 190 тисяч оновили свої дані за допомогою смартфона і це військовозобов’язані жінки.

Раніше повідомлялося, що у Херсоні жінка напала на поліцейського та вкусила його, коли він разом з ТЦК хотів перевірити документи її 23-річного сина.

Раніше повідомлялося, що в одному із закарпатських ТЦК помер чоловік, який перебував на військовому обліку.

Ми писали, що на Сумщині чоловік після візиту до ТЦК опинився у реанімації. також на території Криворізького Саксаганського територіального центру комплектування ТЦК та соціальної підтримки, на Великдень, внаслідок раптового різкого погіршення стану помер військовозобов'язаний.

Крім того, у тернопільському супермаркеті побили чоловіка, їм виявися місцевий житель Орест Паньків. За словами травмованого, до нього підійшли двоє чоловіків, які представилися працівниками ТЦК. Лікарка Надія Гриньків розповіла, що медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи. Поліція відкрила кримінальне провадження у справі.

Крім того, ми писали, що на Черкащині невідомий кинув гранату у двір співробітника Звенигородського ТЦК.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости