Колишній військовий-втікач напав на співробітника ТЦК у Києві

У Києві колишній військовий-втікач напав одного зі співробітників територіального центру комплектування та соціальної підтримки, повідомляє Київський міський ТЦК та СП у Facebook.


Зазначається, що інцидент стався 5 червня біля станції метро "Хрещатик" у центрі Києва.

Повідомляється, що до військовослужбовців територіального центру комплектування підійшла особа в цивільному та почала провокувати конфлікт.

Військові ТЦК попросили у чоловіка військово-облікові документи. Натомість він почав погрожувати та вдарив одного з військовослужбовців, який служив у бойовому підрозділі та має поранення.

Зловмисника затримала поліція, він не зміг пояснити своїх агресивних дій.

"Після з'ясування подробиць чоловік виявився колишнім військовослужбовцем, який з 29.04.2023 року самовільно залишив військову частину", - йдеться у повідомленні.

Матеріали службового розслідування передані до Державного бюро розслідувань. Також відкрита справа про самовільне залишення військової частини.

Раніше повідомлялося, що у Харкові невідомий хотів підпалити будинок Київського районного ТЦК.

Також ми писали, що в одному із закарпатських ТЦК помер чоловік, який перебував на військовому обліку.

Крім того, на Сумщині чоловік після візиту до ТЦК опинився у реанімації. також на території Криворізького Саксаганського територіального центру комплектування ТЦК та соціальної підтримки, на Великдень, внаслідок раптового різкого погіршення стану помер військовозобов'язаний.

Була також інформація, що у тернопільському супермаркеті побили чоловіка, їм виявися місцевий житель Орест Паньків. За словами травмованого, до нього підійшли двоє чоловіків, які представилися працівниками ТЦК. Лікарка Надія Гриньків розповіла, що медики констатували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, множинні переломи. Поліція відкрила кримінальне провадження у справі.

Також на Черкащині невідомий кинув гранату у двір співробітника Звенигородського ТЦК.

Нагадаємо, що ТЦК затримують адвокатів, які захищають своїх клієнтів та надають правову допомогу.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости