У Харківській області під атаку РФ потрапили медики

На Харківщині під обстріл російських загарбників потрапила бригада медиків екстреної служби допомоги. Внаслідок удару постраждала вагітна жінка, дитина та чоловік. Про це повідомляє пресслужба МОЗ у Facebook.

Швидка прибула на виклик до 17-річної дівчини, коли село атакували. В момент атаки медики проводили огляд в приміщенні, тому змогли вберегтися.

"На жаль, не обійшлося без постраждалих серед цивільних. Поранень зазнали вагітна жінка, дитина та чоловік", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у МОЗ, попри значні пошкодження реанімобіля, медики змогли евакуювати постраждалих, зараз їм надається вся необхідна допомога.

"Також нагадуємо, від початку війни країна-терорист знищила 261, захопила 125 та пошкодила 166 автівок екстреної медичної допомоги", - нагадали в Міністерстві охорони здоров'я.

Зазначимо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.

Раніше повідомлялося, що російські терористи вдарили по Полтавському району та влучили у цивільну інфраструктуру. Внаслідок атаки є постраждалі. Людей шукають під завалами.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости