Росіяни знову обстріляли пожежно-рятувальну частину на Донеччині. ФОТО

Внаслідок авіаудару на Донеччині вдруге за тиждень пошкоджено пожежно-рятувальну частину, повідомляє ДСНС України.

"Російські війська знову обстріляли м. Селидове, скинувши на місто авіабомбу. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено 14 дверних та 31 віконний блоки, підвісну стелю в службових приміщеннях, 500 кв.м. шиферної покрівлі, рами та навіси 6 в’їзних воріт пожежно-рятувальної частини", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що ввечері 30 червня російські війська вчергове атакували Київську область. В результаті ракетного удару пошкоджень зазнала будівля пожежно-рятувального підрозділу.

Крім того, ми писали, що росіяни обстріляли пожежну частину на Донеччині, поранено рятувальника.

Зазначимо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.

Раніше повідомлялося, що у Гуляйполі Запорізької області окупанти цілили FPV-дроном по евакуаційному автомобілю поліції, а у Житомирській та Харківській областях загинули енергетики.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости