Обстріл
26.06.2024 12:16

Російські терористи нанесли авіаудар на Донеччині. В результаті пошкоджено пожежно-рятувальну частину та житлові будинки, інформує ДСНС України.

Пожежна частинаПожежна частина

"Сьогодні вдосвіта ворог завдав удару авіабомбою ФАБ-500 по м. Селидове Покровського району. Вибуховою хвилею й уламками пошкоджено покрівлю, скління та конструкцію віконних отворів, а також в’їзні ворота гаража пожежно-рятувальної частини. На щастя, особовий склад не постраждав, техніку не пошкоджено", - йдеться у повідомленні.

Рятівники зазначили, що руйнувань зазнали 6 багатоквартирних і 37 приватних житлових будинків.

Зазначимо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.

Раніше повідомлялося, що у Гуляйполі Запорізької області окупанти цілили FPV-дроном по евакуаційному автомобілю поліції.