Окупанти обстріляли Херсонщину, є жертви

Сьогодні вранці, 6 липня, російські окупанти обстріляли Херсонщину. Розпочато розслідування за фактом загибелі двох людей, повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства, 6 липня, о 04:00, російська армія з артилерії обстріляла один із населених пунктів Бериславського району Херсонської області.

"Поцілили по приватному будинку. Під його завалами рятувальники виявили тіла чоловіка та жінки", - йдеться у повідомленні.

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, окупанти на Херсонщині атакували бригаду "швидкої", яка приїхала на виклик.

Зазначимо, після початку масштабного вторгнення в Україну російські війська почали застосовувати тактику обстрілу рятувальних підрозділів. Під удари потрапляють частини ДСНС у Донецькій, Харківській, Запорізькій та Херсонській областях. Окупанти також використовують тактику повторних ударів. Вони спеціально повторно атакують обстріляні кілька хвилин тому об'єкти, коли туди прибувають поліція і рятувальники.

Раніше повідомлялося, що у Гуляйполі Запорізької області окупанти цілили FPV-дроном по евакуаційному автомобілю поліції, а у Житомирській та Харківській областях загинули енергетики.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости