Вбивство на київській АЗС: обрано запобіжний захід для підозрюваного

Вранці 18 вересня вранці на Кільцевій дорозі на АЗС в Києві застрелили чоловіка. Як пізніше з'ясувалось, підозрюваний з гладкоствольною рушницею марки Derya Сarina X-Celerate CRX 201 в руках підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у власний автомобіль марки Honda Accord.

Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл в голову власника машини, після чого забрав ключі від автомобіля, сумку з особистими речами, сів за кермо і поїхав з місця злочину.

Згодом стрілка затримали. Підозрюваному у вбивстві на АЗС в Києві оголосили про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу України. Мова про підозру в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні і зберіганні боєприпасів. Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві чоловіка на АЗС в Києві 18 вересня. Він залишиться під вартою до 16 листопада, повідомляє Київська міськпрокуратура.

"За клопотанням прокурорів Святошинської окружної прокуратури м.Києва 41-річному киянину, підозрюваному в умисному вбивстві пенсіонера на автозаправній станції, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 листопада 2024 року", - йдеться у повідомленні.

Підозрюваний жодних показань не дає, мотивів своїх вчинків не пояснює.

Раніше повідомлялося, що в Одесі дівчина застрелила військового з автомата.

Також ми писали, що 60-річна уродженка Вінницької області, яка в столиці пошкодила могили Захисників на Вінниччині вбила двох своїх дітей та спалила будинок.

Крім того, повідомляли, що 15 років тюрми отримав «кріт» російської розвідки, який мобілізувався до ЗСУ, щоб шпигувати на передовій.

Только экстренная и самая важная информация на нашем Telegram-канале
Поделиться в Facebook
Последние новости